Sport

2015.11.14. 17:43

Csank János kapta a legnagyobb tapsot...

A ZTE FC NB II-es csapata szombaton horvát élvonalbeli csapattal játszott Andráshidán felkészülési mérkőzést.

Kerkai Attila

A zalaiak az NK Slaven Belupo együttesét legyőzték 1-0-ra, az NB III-as Tarr Andráshida pedig Győrben, az ETO FC otthonában 5-0-as vereséget szenvedtek. ZTE FC–Slaven Belupo 1-0 (1-0)Andráshida, 100 néző. Jv.: Molnár A. ZTE FC: Kovács D. (Szappanos) – Simonfalvi (Nagy T.), Gyagya (Króner), Forgács (Fodor), Horváth P. (Bailo) – Szakály A. (Bíró), Patvaros – Babati, Koller (Bedi), Szalkai – Városi. Vezetőedző: Csank János. Kihasználva a bajnoki szünetet a ZTE FC is igyekezett programjába iktatni erre a hét végére egy felkészülési mérkőzést, hoyg játékosai ne maradjanak mérkőzés nélkül.

A horvát élvonal tízcsapatos mezőnyében jelenleg a 8. helyen tanyázó NK Slaven Belupo elleni találkozón Csank János vezetőedző nem számíthatott a sérült Daru Bencére és Horváth Rolandra. Az első játékrészben a zalaiak több szép támadást is vezettek és a 24. percben babati átadása után Városi egy szép alányeséssel szerzett vezetést. A horvátok lendületesen futballoztak, a második félidőben ennél is jobban, így jó iramú találkozót játszott a két csapat, de a helyzetek ellenére több gól nem esett.

Ennek ellenére a nézők több szép támadást is láthattak,  de talán a legnagyobb tapsot  Csank  János, a ZTE FC vezetőedzője kapta: a találkozó utolsó perceiben egy aláhulló labdát az oldalvonal mellett, zsebre tett kézzel "lazán" levett, s nem maradt el sem a kispadról, sem pedig a nézőtérről az elismerés...  A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a Tarr Andráshida az ETO FC Győr vendége volt szombaton. A zalaiak 2-0-as félidő után 5-0-ra kaptak ki, ám rájuk nem jellemző módon, négyszer is pontrúgás után vették be kapujukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!