Sport

2017.02.02. 19:31

Fujsz újra kölcsönben

Hévíz - Újabb felkészülési mérkőzést játszott a Hévíz SK NB III-as labdarúgócsapata, Nyugati-csoportbeli egyik riválisa, a Sárvár ellen.Hévíz-Sárvár 1-1 (0-0)Hévíz: Szekeres (Hardi) - Giber (Kovács), Czibor, Keresztes, Rácz - Horváth P., Szi-Péter (Buzási), Szántó, Fujsz - Horváth M. (Tóth), Füleki (Vető).

Kerkai Attila

A vizes talaj rányomta a bélyegét a játékra, a küzdelem dominált a találkozón. Az első félidőben inkább a mezőnyben zajlott a játék, a második játékrész elején viszont már több gólszerzési lehetőséget is kialakított a Hévíz. Horváth Péter gyönyörű kapáslövéssel szerezte meg a vezetést. A folytatásban is fölényben voltak a hazaiak, a kapuba viszont a vendégeknek sikerült betalálniuk egy megpattanó lövéssel. A találkozón ismét a Hévíz mezében játszott Fujsz Richárd. A fiatal támadó az őszt a ZTE FC-től kölcsönben töltötte a fürdővárosiaknál, ám mostanáig a felkészülést Egerszegen végezte. A két klub megegyezett: Fujsz tavasszal is kölcsönben szerepel Hévízen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!