Sport

2016.11.22. 22:10

Judósok két ezüstérme

Zalaegerszeg - Százhalombattán, a diák C korosztályú cselgáncs országos bajnokságon a Zalaegerszegi Judo SE két éremmel zárt.

Varga Andor

A közel 300 fiatalt felvonultató mezőnyben az egerszegi klub versenyzői egy 5. és egy 7. helyezéssel is szereztek még pontot.

Az egerszegei fiatalok közül Dörnyei Dorisz a lányok 27 kg-os kategóriában három ippon értékű győzelemmel és egy vereséggel lett második. Ódor Noel a fiú 27 kg-os kategóriában erőnyerőként kezdett, majd két győzelmet követően bírói döntéssel maradt alul a döntőben, így ő is a második helyen végzett.

Dörnyei Dorisz és Ódor Noel, a két éremszerző  Fotó: Zalaegerszegi Judo SE

Vízi Zsófia Luca a +45 kg-os kategóriában 2 biztos győzelem után az elődöntőben kapott ki, így a bronzért küzdhetett, de egy rossz mozdulat után veszített, és az 5. helyen zárt. Bordács Anita remek versenyzéssel lett hetedik.

A régiós csapatversenyben a fiúk az 5., a lányok a 4. helyen végeztek. Felkészítők: Nagysolymosi Sándor, Varga Zoltán, Uti Katalin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!