Sport

2016.10.15. 17:39

Megyei I: Magabiztosan nyert a Lenti

Zalaegerszeg - A megyei bajnokságokban szokatlanul csendes volt a szombat, hiszen az I. osztályban csak két találkozót játszottak le, a II. osztály két csoportjának csapatai pedig kivétel nélkül ma lépnek pályára.

Varga Andor

Az első osztályban az éllovas Lenti TE nyitotta meg a 10. fordulót, amikor a középmezőnyhöz tartozó Gellénházát fogadta, és magabiztosan, 3-0-ra le is győzte.

A hazaiak gólszerzői: Balogh, Bogdán, Völgyi. Még több volt a gól két órával később és pár kilométerrel arrébb, Csesztregen, ahol a Zalaszentgrót vendégeskedett. A hazai csapat 5-4-re nyert, de jelentős izgalmak után, hiszen az elején a vendégek szereztek vezetést, majd 2-1 után egyenlítettek is, 4-2-t követően azonban már csak kétszeri felzárkózásra futotta az erejükből.

Gólszerzők: Nagy M. Szekeres, Magai, Pethő (2), illetve Németh A., Sümegi, Horváth B., Tóth D.

Az I. osztály mai programja: Zalalövő–Zalakomár, Kiskanizsa–Csács SE, Semjénháza–Nagykanizsa, Türje–Pókaszepetk (mind 14 óra), Szepetnek–Teskánd (16).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!