Sport

2016.09.14. 05:10

Új légióst keres a ZTE KK, Moore távozik

Azzal, hogy a Vasas elleni keddi felkészülési mérkőzés után nem nyilatkoztak egyértelműen Devon Moore későbbi sorsáról, talán már sejteni lehetett, hogy a Zalakerámia-ZTE KK-nál csütörtökig próbaidőn lévő Devon Moore nem győzte meg a szakvezetést.

Kerkai Attila

Hazatérve a fővárosból   ezt közölték is a játékossal, vagyis Moore helyet másik légióst keres a klub.

A klub által szerda hajnalban kiadott közleményben egyébként ez áll: "A keddi Vasas elleni felkészülési mérkőzés után Devon Moore-ral közölte Stárics Kornél ügyvezető, hogy a próbaidőn nem felelt meg, így a szerződése nem lép életbe.

Devon Moore (fehérben)  nem lesz a ZTE KK légiósa a szezonban
Fotó: Katona Tibor

Bencze Tamás vezetőedző és a szakmai stáb a játékossal egyébként elégedett volt, viszont más stílusú játékosban gondolkodnak. Az ügynökökkel a kapcsolatot már felvette a klub és elképzelhető, hogy a közeljövőben újabb idegenlégiós érkezik próbajátékra a csapathoz" - olvasható a klub honlapján a ZTE közleménye.

Korábban Bencze Tamás vezetőedző elmondta, vannak még jelöltjeik erre a posztra arraz eshetőségre, ha a játékos nem felelne meg, hiszen előzetesen több játékossal is  kapcsolatban álltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!