Sportvilág

2014.12.28. 15:10

Del Piero és Miccoli Kispesten találkozik?

Jó tíz évvel ezelőtt a Juventusnál is kipróbálták azt a csatárduót, amelynek megszerzésén állítólag a Honvéd munkálkodik.

Emlékezetes: a fővárosi NB I-es alakulat – melynél az utóbbi években igen erős „olasz szál" jelent meg – tavaly egyszer már megkísérelte megszerezni a veterán klasszist, Alessandro Del Pierót, ám nem járt sikerrel. A napokban aztán felröppent a hír, hogy a klub újra „rámozdult" a csatárra, aki menet közben szabadon igazolhatóvá vált Indiában, véget ért ugyanis a szezon.

Olasz lapértesülések szerint azonban van még egy fejlemény – írta a nemzetisport.hu. A kispesti klub a hírek szerint ajánlatot készül tenni a 35 éves Fabrizio Miccolinak, aki jelenleg a harmadik ligás Lecce játékosa. A támadó karrierje során tízszer lépett pályára az olasz válogatottban, legszebb éveit pedig a Juventus, a Fiorentina és a Palermo, valamint a portugál Benfica színeiben töltötte el. Előbbi klubban ráadásul egy időben Del Piero csapat- és éktársa is volt.

Miccoli egyébként a Leccében nem számított az ősszel alapembernek, hiszen nyolc meccsen összesen 400 percet játszott, és ezen idő alatt két gólt szerzett. A labdarúgás világában már hajlott korúnak számít, és különösképp igaz ez Del Pieróra, aki november 9-én 40. életévébe lépett. De a magyar bajnokságban nyilván még tudnának segíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!