Tornyiszentmiklós

2017.03.29. 11:53

Előadás a túrázásról Tornyiszentmiklóson

Az Internet Fiesta programsorozatnak idén az utazás volt a központi témája. A településen ehhez kapcsolódóan a gyalogtúrázás világába kalauzolta el az érdeklődőket Hara Henriett túravezető.

Korosa Titanilla

A művelődési házban megtartott előadáson szó volt arról, hogyan kell egy túrát szervezni, amihez nagy segítségét jelentenek a könyvek, ezért a kutatómunkát mindig érdemes a könyvtárban kezdeni, de az  interneten is nagyon sok hasznos információhoz lehet jutni. A világháló az útvonaltervezés mellett a tájékoztatásban is nagy segítséget nyújt. Az ismertető során fényképeken keresztül kaphattak a jelenlévők bepillantást több túrába, valamint az előadó elismerő okleveleit, kitűzőit is megtekinthették. A hasznos tanácsok is mellett megtudhatták a jelenlévők, hogy mi kerül egy túrazsákba, tippeket kaptak arra is, hogy milyen cipőt válasszanak és az eddig sokak számára ismeretlen tájolót is szemügyre vehették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!