Zalaegerszeg

2015.06.08. 16:21

A TIT Öveges József Ismeretterjesztő Egyesület versenye

Zalaegerszeg - A TIT Öveges József Ismeretterjesztő Egyesület szerteágazó oktatói tevékenysége mellett gondot fordít a diákokkal való kapcsolattartásra is.

Arany Horváth Zsuzsa

Mindezt figyelembe véve és a tehetséggondozás jegyében az elmúlt szombaton is diákok népesítették be a TIT zalaegerszegi termeit. Rózsás Csaba ügyvezető igazgató hozzánk eljuttatott tájékoztatójából megtudtuk, június 6-án, szombaton délelőtt a TIT Öveges József Ismeretterjesztő és Szakképző Egyesület megalakulásának 25. évfordulóján került megrendezésre az Öveges József levelezős verseny megyei döntője általános iskolai tanulók részvételével. A versenyen az Egyesület székházában Zalaegerszegen matematika, informatika tárgyakban vetélkedhettek a tanulók. A fődíjat végül az egervári általános iskola zalaszentiváni tagiskolájából érkezett Horváth Ádám nyerte el, míg az iskolák összesített versenyének különdíját a zalaegerszegi Landorhegyi Általános Iskola vehette át.

A győztes gyerekek és a TIT vezetői a verseny végi közös fotózáson. Bal szélen Bánfalvi Péter, jobbra Rózsás Csaba. (A tanulók névsora a cikkben olvasható) Fotó: TIT

Álljon itt a győztesek névsora. Matematika 5-6 osztály: Ferenczi Sebestyén Zalaegerszeg, matematika 7-8. osztály: Horváth Ádám Egervár, (Zalaszentiváni tagiskola). Informatika 5-6. osztály: Boncz Bálint Zalaegerszeg, informatika 7-8.osztály: Sepsi Csombor Bálint Zalaegerszeg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!