Szemtanúkat keres a rendőrség

<b>Zalaegerszeg</b> - Egy megyeszékhelyi közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség.

zaol.hu

Január 26-án 13 óra 20 perc körüli időben egy idős hölgy Camping kerékpáron közlekedett Zalaegerszegen, az Ady úton a Vörösmarty út felől a Petőfi út irányába. Amikor a vetőmag bolt előtti szakaszhoz ért, neki balról, a kapukijáróból kihajtott egy sötét színű gépkocsi, amelynek a jobb első sarkának ütközött. A kerékpáros elesett, majd a gépkocsit vezető hölggyel lefolytatott beszélgetés után elhagyták a helyszínt. A kerékpáros később jelentkezett ellátásra, ahol megállapították, hogy nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság kéri a baleset körülményeinek tisztázása érdekében a sötét színű gépkocsiban helyet foglaló két hölgy és egy férfi, valamint mindazok jelentkezését a 92/326-850-es telefonszámon, vagy a 107-es segélyhívón, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

További zalai bűnügyek, balesetek itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!