Akadozott a vízellátás Felsőpáhokon

A DRV Zrt. a hálózati rendszerében kijavította azt a hibát, ami miatt Felsőpáhok egy részén az utóbbi időben többször is akadozott a vízellátás.

Horányi Árpád

A bagóvári községrészben lakó Pintér Gyula panaszolta, hogy gyakran víz nélkül maradnak. A jelzésre ugyan hamar elhárítják a hibát, de a probléma visszatérő.

- Legutóbb azt mondták, hogy a rendszerben egy alkatrészt kellene kicserélni, ha így van, teljesen érthetetlen, hogy ez miért nem történik meg - jelezte szerkesztőségünknek olvasónk.
A szolgáltatót megkeresve Jankó Gábor, a vízmű sajtóreferense arról tájékoztatott, hogy a bajt közben már véglegesen orvosolták.
 
- A településrészt ellátó rendszeren egy légtelenítő-szelep hibásodott meg, amelynek cseréjéről már gondoskodtak szakembereink. Az új alkatrész beszereléséig eltelt átmeneti időszakban egy golyóscsap lett beépítve, ami csak ideiglenes megoldás jelentett - kaptuk a választ.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!