Foci

2011.05.11. 02:28

A házigazda intézmény csapata lett a megye kispályás bajnoka

A házigazda lenti intézmény csapata nyerte meg a speciális tantervű általános iskolák számára kiírt, több mint három évtizedes múltra visszatekintő kispályás labdarúgótorna idei zalai fináléját.

Gyuricza Ferenc

A körmérkőzéses formában megrendezett tornán a lenti Móricz Zsigmond Egységes Gyógypedagógiai Intézmény csapata nyert (így ők képviselhetik Zalát a Zánkán sorra kerülő országos döntőn), a zalaegerszegiek szerezték meg a második helyet, míg a harmadik pozícióban Keszthely zárt. A szervezők a legjobb egyéni teljesítményt nyújtókat külön is díjazták. A torna gólkirálya Orsós Roland (Lenti) lett, a legjobb kapusnak Horváth Rolandot (Lenti) választották, míg a mezőnyjátékosok közül Horváth Ádámot (Zalaegerszeg) díjazták. A bajnokcsapat tagjai: Horváth Roland, Bogdán Zoltán (csapatkapitány), Kulcsár Szilveszter, Orsós Roland, Horváth András, Orsós Zoltán, Feke Károly, Soós Milán, Horváth Róbert, Mikó Péter. Edző: Paksa Tibor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!