Foci

2013.01.28. 17:51

Vasi siker a hagyományos öregfiúk tornán

Hévíz - Az idén is megrendezték a zalai fürdővárosban a hagyományos Öreg Gólyák Kupa öregfiúk labdarúgótornát. Nagy küzdelem után vasi győzelem született.

Bóbics László

Az elődöntők során a BKV Előre Budapest és a KLSE Rum Szombathely csapatai a rendes játékidőben 0-0-ás eredményt értek el, így ott 7 m-es rúgások döntötték el a döntőbe jutást. A döntőben szintén 7-es rúgásokkal született meg a győztes, a rumiak nyertek a helyi Kocsi Csárda előtt.

Végeredmény: 1. KLSE Rum-Szombathely (Catomio János, Jáger László, Vidóczi József, Horváth Csaba. Alsó sor: Steiner Zsolt, Kovács József, Maurer Tibor, Mihók Csaba, Héra Zsolt), 2. Kocsi Csárda Hévíz, 3. BKV Előre Budapest, 4. Szobakiadók Szövetsége Hévíz.
Különdíjak. Legjobb kapus: Horváth Csaba (KLSE Rum). Legjobb mezőnyjátékos: Catomio János (KLSE Rum). Gólkirály: Tóth Miklós (Kocsi Csárda Hévíz), 8 találattal.

A tornagyőztes vasiak, akik megérdemelten nyerték a tornát Fotó: Bóbics László

A győztes gárda egyik erőssége, a lenti születésű egykori NB I-es játékos, Vidóczi József így beszélt a sikerről:

- Tavaly az utolsó pillanatban rontottuk el, s nem mi győztünk. Most viszont minden apró részletre figyeltünk. Sok jó csapat volt ezen a remekül megszervezett tornán. Mindig szívesen jövünk Hévízre, most, hogy nyertünk, illik is címvédőként jövőre ismét rajthoz állni.
A díjat Király Gyula, a torna szervezője, az ÖGFC Sármellék vezetője adta át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!