Foci

2014.06.13. 13:10

Lázár Szilveszter: nem sopánkodni kell

Hévíz - Szombaton Vácra utazik a megyei bajnokságot nyert Hévíz labdarúgó együttese, ugyanis 17 órától a Duna-parti városban játssza az NB III-as osztályozó első mérkőzését.

Kerkai Attila

Szerdán sorsolták ki a megyei bajnokok között az NB III-as osztályozókat, és a Hévíz a Csank János vezette Pest megyei bajnok Vác csapatát kapta, hogy oda-visszavágó alapon megmérkőzzön vele a harmadik vonalbeli szereplésért. Ebből a szempontból nem volt szerencsére a zalaiaknak, hiszen a Vác erős csapat, ráadásul a mezőny egy része a jósorsának köszönhetően játék nélkül jut fel az NB III-ba...

A hévízi Kónya K. és a galamboki Turi G. csatája a két csapat tavaszi meccsén. A fürdővárosiakra ma is piros-kék ellenfél vár. Fotó: Katona Tibor

– Két napja azt halljuk, hogy nem volt szerencsénk, mert a Váccal kell játszanunk, én viszont nem fogok sopánkodni... – jelenette ki a mérkőzés előtt Lázár Szilveszter, a Hévíz szakvezetője. – Ezt hozta a sorsolás és ehhez kell igazodni! A Vác ugyanúgy megyei bajnok mint mi, és bár vannak tapasztaltabb futballistái, engem most nem ez érdekel. Sokkal inkább az, hogy Herbály, Rácz és Karakai sérülés miatt nem játszhat, valamint, hogy Páli Norbi öt hét kihagyás után jelentkezett újra játékra. Tisztességgel fel kell készülnünk, és az a feladat, hogy a két mérkőzés alapján kivívjuk az NB III-as indulás jogát. Csak ezzel kell foglalkoznunk, semmi mással és ennek szellemében utazunk is el Vácra.

A visszavágót jövő szombaton, 17 órától Hévízen rendezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!