Bulvár-celeb

2024.06.29. 10:32

Kamurendőrök találták meg a Gáspár családot

A hét második felében az a hír járta, hogy rendőrök jártak Gáspár Győző lakásánál, és el is vitték magukkal a hangoskodó hírességet.

MW

Gáspárék újra megosztják a nézőkkel viselt és nem viselt dolgaikat

Forrás: TV2

A Ripost azonban egy a közelben lakótól megszerezte az esetről készült felvételt, amiből kiderül a teljes igazság.

A TV2-n képernyőjén újra lehet majd követni Győzikéék mindennapjait, a Gáspárék című show műsorban. Ez lesz ismát az a műsor, aki senki nem néz, mégis mindenki naprakészen tudja majd, mi történt a családdal. 

Mint kiderült, a rendőri intézkedés is a forgatókönyv része volt, vagyis szó sem volt arról, hogy a budapesti társasház lakói hívták volna az egyenruhásokat a ribillió miatt. 

Egy lakó azonban készségesen elmesélte, hogymit látott-hallott az ominózus estén:

"Kedden egész napos forgatás volt a házban, amiről arra következtettem, hogy Gáspár Győző és Bea a házba költöztek. Az, hogy Baukó Éva is megjelent, szinte már magától értetődő volt, hiszen ő jó ideje a lakóparkban él...

20210628_Bauko_Eva_Nagy_Alekosz_targyalasa_MG_RP 00065_
Baukó Éva is megjelent a forgatáson
Fotó: Markovics Gábor / Forrás: MW bulvár

...Hogy hangosak voltak, az igaz, de fix, hogy nem lakó hívta ki a rendőröket, akik egyébként nyilván csak a show kedvéért voltak jelen, és akik nem tartoztak az állományhoz. Már ha nem írtam nagyon körbe. Egyébként egyáltalán nem volt ez olyan vészes, mint amennyire egyesek felfújják a dolgot egyes hírportálokon” - mondta a lakó, aki elküldte azt a felvételt is, ami a szomszédok között terjed, és amin jól látszik, amint Gáspár Győzőt számonkérik a rendőrök. Akik természetesen nem valódiak voltak.

A videó a Ripost cikkében tekinthető meg. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!