Bulvár-celeb

2024.06.02. 22:50

Nagy Melanie olyan fricskát osztott ki Kulcsár Edinának, hogy csak lesünk

G.w.M gyermekeinek édesanyja Dubajba utazott a barátnőivel szülinapozni.

MW

Forrás: Bors

Nagy Melanie már két éve él szingli anyukaként, amióta Kulcsár Edináért elhagyta őt a párja, G.w.M. A fiatal anyuka – aki nem mellesleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hadtudományi karán végzett és nukleáris fegyverkezés szakirányon diplomázott – azóta már túl van a nagy csalódáson, új életet kezdett. Műsora van a Dikh Rádión, saját szépségszalont is vezet, a gyerekek nevelése mellett pedig nem feledkezik meg arról sem, hogy magára is jusson idő. Most épp Dubajba utazott a barátnőivel, hogy ott üljék meg az egyikük születésnapját – írja a Bors.

Dubajozni veszélyes 

A csinos édesanya többedmagával utazott az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába néhány napra. Melanie életében először járt a sivatagi városban, ami azonnal lenyűgözte, egy hosszú Instagram-posztban így írt az élményről:

„Először járok Dubajban. Lenyűgöző. Csupa fény és ragyogás! 

Boldog vagyok, hogy a barátaimmal szerezhetünk magunknak felejthetetlen élményeket és ünnepelhetjük @minzariszandi barátnőm születésnapját. Hálás vagyok az Istennek az igaz barátokért, a lehetőségekért, amiket ad, mint amilyen ez is. Megismerni együtt Dubaj igazi arcát, amiről otthon nem túl sokat hallani.”

A lelkesedését azonban a Dubaj név láttán egyből rosszra gondoló kommentelők törhetik le.

 A hazai internethasználók nagy része ugyanis – önkéntelenül – azonnal arra gondol, hogy az a nő, aki a gazdagság szimbólumaként is ismert városba utazik, az biztosan örömlány.

Az előítéleteken nem segít, hogy pont mostanában kapott nagy visszhangot az úgynevezett dubajozós per, melyben számos hazai híres nő kénytelen tanúskodni a régmúlt miatt. Köztük Kulcsár Edina is...

G.w.M bánkódhat  

Nagy Melanie posztja alatt órákon belül megindultak a kommentek, és bár a többség a fiatal édesanya csinosságát említi meg, akad olyan is, aki azt írja:

Legalább te nem »fotózásra« mentél ugye... Érezd jól magad, Melanie.

A kritikus hangok között pedig olyat is találni, aki szerint Melanie olyan szép, hogy bánhatja G.w.M, amiért elhagyta őt:

@gwmmusic remélem, megbántad, hogy elhagytad, csodálatos nő!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!