Bulvár-celeb

2 órája

Álomesküvő! Férjhez ment Magyarország legszebb lánya

Miss Universe Hungary, azaz a Vas vármegyéből származó szépségkirálynő, Kenéz Nóra káprázatosan szép menyasszony volt.

MW

Forrás: Instagram

Ma délután mondta ki a boldogító igent a Miss Universe Hungary győztese és edző párja, Újváry Benjamin – adta hírül a Vaol.hu.

A pár három és fél éve találkozott Budapesten, azóta töretlen a szerelmük, ezt koronázták meg szombati esküvőjükkel, ahová a portál is bepillanthatott.

Esküvő Szombathelyen

Nóra megosztotta a portállal, hogy mindig is nagy esküvőről álmodtak a vőlegényével, 100 vendéget vártak az alkalomra. A templomi szertartást a szombathelyi Székesegyházban tartották. A hagyományokhoz hűen Nórát nem láthatta vőlegénye a nap első felében, így a templomban pillantotta meg először a szépséges arát.

© Cseh Gábor
Férjhez ment a Miss Universe Hungary 2024 győztese 
Forrás: vaol.hu / Cseh Gábor 

Gyönyörű, szatén, földig érő menyasszonyi ruhájában igazi hercegnőként vonult végig a padok között, ahol már ott várta a vőlegénye az oltár előtt. A szertartás után nagy tapssal várta a násznép az ifjú párt a templom előtt, egy kis rizs-szórásra is sor került, ami a hagyomány szerint a jólétet és boldogságot hoz majd a friss házasoknak. Nórától megtudtuk, nem csak a szertartásokra került sor ma, nagy lakodalmat is szerveztek egy vasszécsenyi kastélyban, ahol hajnalig tart majd az ünneplés.

A szertartás után nem maradt el a hagyományos szerencsehozó rizsszórás
Fotó: vaol.hu / Cseh Gábor

Dr. Kenéz Nóra korábban interjút adott a portálnak. Akkor elmondta, hogy szerelme mindenben támogatta a verseny során.

„Nagyon büszke rám, bár még szoknia kell, hogy a felesége az univerzum királynője - ahogy ő fogalmaz. Nekem ő a bástyám, nagyon hálás vagyok, hogy van nekem. Szerintem így lehet felépíteni egy karriert, vagy sikereket elérni, ha az ember mögött van egy támogató személy, akire mindig számíthat” – mondta a szépségkirálynő. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!