Gazdikereső

2024.06.30. 17:00

Bundás, Csenge és Kendy csak arra vár, hogy szerető családhoz kerüljön

A Bogáncs Állatmenhely rengeteg elhagyott vagy megmentett kutyus ideiglenes lakhelye. Ezek a gyönyörű állatok csak arra várnak, hogy véglegesen szerető gazdira leljenek.

Zaol.hu

Bundás nagyon barátságos kutyus, bár eleinte félénk

Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Bundás

A tündéri kan kutyus 2021 januárjában született. Mielőtt a menhely befogadta, Zalaegerszegen kóborolt. Eleinte félős, ám ha az ember összebarátkozik vele, nagyon aranyos és bújós kutyus lesz. Akár kezdő kutyatartók is örökbe fogadhatják, hiszen kiváló családi kedvenc lehet. Más kanokkal nem jön ki, szukákkal azonban szoktatható. Ivartalanítva van, pórázon sétál, de még tanulnia kell. Ha felkeltette érdeklődésedet, itt olvashatsz róla bővebben!

Bundás igazi családi kedvenc lehet
Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Csenge

A kétéves Csenge  kedves, aranyos, barátságos kutyus, de izgalmában hajlamos csipkedni, ugrálni. Kóbor kutya volt, mielőtt a menhelyre került. Családi kedvencnek kiváló, ám idősek mellé nem ajánlott. Jó a viszonya a kanokkal, szukákkal azonban ismeretlen. Ivartalanítva van, pórázon szépen sétál. Bővebben itt olvashatsz róla!

Csenge az utcáról került be a menhelyre 
Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Kendy

Kendy egy staffordshire terrier keverék szuka, aki 2021 júliusában született. Rábahídvégen kikötve élt, gazdái lemondtak róla. Emberközpontú, kedves eb, aki kezdő kutyatartók hűséges társa is lehet. Családi kutyának alkalmas. Kanokkal jó a viszonya, ivartalanítva van és pórázon is szépen sétál. Itt olvashatsz róla bővebben! 

Kezdő kutyatartók is örökbe fogadhatják Kendyt
 Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Befogadnád valamelyiküket? Érdeklődj a 36 30 424 3579-es telefonszámon, vagy e-mailben a [email protected] címen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában