Bársonytalpas gazdikereső

2024.06.14. 14:30

Kis sárkány vár az új otthonra

Mozsár Eszter

Éjfekete csöppség keres gazdát.

Forrás: Bársonytalp Zala Egyesület

Forrkaltan még keresi a családját, testvérei, Fogatlan és Éjfúria már otthonra leltek. A Bársonytalp Zala Egyesület várja a jelentkezőket. 

„Április 10 körül születtek egy faluban. Anyukájuk senki cicája volt, így ivartalanítva sem lett. Két hét elteltével a Mamacica sajnos már nem élt. Egy kedves család kért segítséget egyesületünktől, így került hozzánk 3 kiscica vagy sárkányébi. Eleinte kis szemük gyulladt volt és jobban vágytak anyatejre mint, a tápszerre. Végül telt múlt az idő és szépen cseperedtek. Mostanra gyönyörű kiscicává fejlődtek, akiket június elejétől örökbe lehet fogadni, nemüket még biztosra nem tudjuk mondani, de ha minden igaz ezek igazi kiskandúrok, akik imádnak enni és játszani. Nagy cicákat és az ideglenes gazdi kutyusát is kedvelik, gyerekkel nagyon jó a kapcsolatuk. Bújós, dorombolós csöppségek, akik már most alomtiszták” – olvashattuk néhány hete az egyesület bejegyzésében. 

Egyedül már csak Forrkatlan, aki családját keresi. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!