Tragédia

2 órája

Száguldozó fiatalok miatt meghalt Sallai Nóra kisfia

Elhunyt Sallai Nóra színésznő 5 éves kisfia a kórházban – derítette ki az egyik internetes portál. Észrevették, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya már halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat eljárást az ügyben.

Benedek Bálint

Forrás: origo.hu

Összeszorul a szív

Az eset kapcsán portálunk is tényfeltáró cikket készített nemrégiben, ahol a száguldozás okairól írtunk. Összeszorul a szív, amikor arra gondolunk, hogy egy 5 éves kisfiú veszítette életét a szörnyű balesetben. Ilyen esetek kapcsán eszünkbe jut, hogy miért nem tíz perccel később értek a kereszteződésbe? A pillanat tört része alatt megtörténhet a baj, ami emberek életét teheti tönkre. Engedjenek meg egy személyes történetet. Néhány éve az egyik fotós kollégámmal és egy utassal Nagykanizsa irányából Sormásra közlekedtünk autóval. Az autóútról balra kellett kanyarodni az esemény helyszínére. A kollégám lassított, indexelt, majd a következő emlékem, hogy megpördült a kocsi és szembesávon keresztül az út menti árok széléig sodródott. Riadtan néztünk egymásra, mindenki jól van, igen itt-ott azért fájt a kezünk, lábunk. Gyorsan kiszálltunk, s ekkor láttuk meg, hogy fékezés nélkül ütközött autónak hátulról egy másik. A sofőr szinte azonnal elismerte, hogy elbambult és az út menti templomban gyönyörködött. Mire visszafordította a fejét az útra már nem bírt megállni. Mint egy tekebábut úgy lökött bennünket le az útról. Akkor ott azon a napon nem volt forgalom, nem érkezett szemből egyetlen autó sem...

Rossz döntést hoztak

Visszatérve Sallai Nóra és kisfia esetére, a száguldozó fiatalok akkor ott, abban az esetben rossz és visszafordíthatatlan döntést hoztak. Tövig nyomták a gázt, elszállt az agyuk és olyan erővel találták el a kikanyarodó autót, hogy az felborult. Egy gyermek halálát okozták azzal, hogy mindössze egyetlen pillanatra önző módon másra figyeltek. Az édesanyát pedig továbbra is az intenzív osztályon ápolják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!