Ingatlanbazár

2024.08.24. 11:30

Vegyen egy otthont Zalakaroson!

Ha elege van és olyan házat keres, ahol tényleg kikapcsoldhat a családjával úgy, hogy még az országot sem kell elhagynia, akkor mindenképpen nézze meg ezt a házat. Ha belép, azt fogja érezni, hazaért! Ha már látja, nem életvitelszerűen fog ott tartózkodni, akkor ki is adhatja, hiszen a jelenlegi tulajdonosok is pont ezt teszik. Aki biztosra akar menni, az megnézi ezt a házat, hiszen még a bútorokon sem kell gondolkodni!

Zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladó, ez a belterületi - üdülőövezeti, összközműves, teljes körűen felújított, klimatizált, modern stílusban berendezett, cca 60 nm családi ház a "csend & nyugalom helyén"- zöld környezetben a Keskeny utcában Zalakaroson, 600 nm rendezett-gondozott telken, közel 100 - éves fákkal körülvéve.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan elosztása a következő; erkélyes hálószoba, amerikai konyhás nappali terasszal, fürdő-WC, mosókonyha, garázs, tároló.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A rezsi elenyésző, 3x25 amper van kiépítve, a fűtést a klímákon kívül egy átfolyós cirkó kazán biztosítja, parkolni a garázson kívül az utcában ingyenesen lehet.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Jelenleg, évi 200 napot teljes foglaltsággal vendégházként üzemel de az szám még bőven mehet felfele még! Jakuzzival, sportolási és kerti grillezési lehetőségekkel. Ajánljuk kisebb családoknak, egyedülállóknak valamint mindenkinek aki a tökéletes befektetést - passzív jövedelmet keresi!

Forrás: ingatlanbazar.hu

A gépek és a bútorok a vételár részét képezik. Az ingatlan tehermentes, az ár minimálisan alkuképes - euróban fizetendő, az ingatlan 2025 januártól költözhető.”[...]

Forrás: ingatlanbazar.hu

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!