Vádat emelt az ügyészség

2024.07.01. 13:00

Elszabadult indulatok és orrcsonttörés

A Zala Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője, dr. Németh Eszter egy idén májusban történt esetről tájékoztatta szerkesztőségünket.

Zaol.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Chokniti-Studio

Mint írja, egy 26 éves nagykanizsai férfi 2024. május 6-án este, éjfél előtt, ittas állapotban egy helyi benzinkút shopjában találkozott össze volt barátnőjével, akivel veszekedni kezdett egy állítólagos tartozás miatt. A nő a vádlottat otthagyta a shopban, és barátnőjével együtt kiment a rájuk váró két férfi ismerőséhez.

A vádlott azonban kifutott a shopból, mindkét lányt félrelökte és megrángatta, majd a lányokra váró fiúkhoz sietett, és egyiküket azonnal bántalmazni kezdte, ököllel többször arcon ütötte, amitől a sértett férfi elesett, és súlyos sérülése – orrcsonttörése – keletkezett. A vádlott a másik férfi fejét kézzel megfogta, és a térdével akarta megrúgni. A bántalmazásnak az vetetett véget, hogy a benzinkút kezelője megfogta a vádlottat és elvezette a helyszínről, a sértett férfi pedig hívta a rendőrséget.

A férfivel szemben a Nagykanizsai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában