Baleset

2024.08.08. 09:28

Kisteherautó csapódott a kamion hátuljába Becsehelynél

Ráfutásos baleset történt csütörtökön reggel az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, Becsehely térségében. Egy magyar rendszámú kamion és egy román platós kisteherautó ütközött össze.

Gyuricza Ferenc

Az Iveco kisteherautó, amely az autópálya melletti jobb oldali rézsűbe csapódva állt meg, két utast szállított. Az egyikük beszorult a vezetőfülkébe, akit a letenyei hivatásos tűzoltók szabadítottak ki, majd a mentők súlyosnak tűnő sérülésekkel kórházba szállítottak.

Fotó: Gyuricza Ferenc

Információink szerint a vegyes rakományt szállító kisteherautó fékezés nélkül ütközött az előtte haladó kamion hátuljának. A nyomokból alapján vélelmezhető, hogy a sofőr elaludt vezetés közben, hiszen a balesetet megelőzően már a szalagkorlátot is érintette. Az Iveco kisteherautóban – amely az autópálya melletti jobb oldali rézsűbe csapódva állt meg – ketten utaztak, egyikük beszorult a vezetőfülkébe, őt a letenyei hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd a mentők súlyosnak tűnő sérülésekkel szállították kórházba. A műszaki mentés és a helyszínelés miatt az autópálya érintett szakaszán az egyik sávot le kellett zárni a forgalom elől. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!