Jubileumi elismerések

2024.09.11. 12:00

Harminc éve szolgálnak hivatásos tűzoltóként

A katasztrófavédelem hivatásos állományában három évtizede szolgáló zalai tűzoltókat jutalmazott Pintér Sándor belügyminiszter. Kiss Norbert címzetes tűzoltó főtörzszászlós és Gazdag Tamás tűzoltó alezredes egyaránt szolgálati jelet vehetett át.

Gyuricza Ferenc

Kiss Norbert jelenleg hatósági szakterületen dolgozik referensként

Fotó: Katasztrófavédelem

Minderről a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság adott tájékoztatást. Kiss Norbert 1994-ben beosztott tűzoltóként kezdte hivatásos pályafutását, majd tűzoltó gépjárművezetőként és különleges-szer kezelőként folytatta. 

Gazdag Tamás a lenti tűzoltóság állományában kezdett 
Fotó: Katasztrófavédelem

Jelenleg a hatósági szakterületen dolgozik referensként. Gazdag Tamás szintén 1994-ben kezdett a lenti tűzoltóság állományában. Eleinte beosztott tűzoltó volt, majd a tűzmegelőzési szakterületen dolgozott, ezt követően szolgálatparancsnokká léptették elő. Jelenleg a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat egyik kiemelt főreferense. Két jubiláló tűzoltó számára a belügyminiszteri elismeréseket Takács Ottó Alajos tűzoltó ezredes, a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!