Frissen Zalából

2021.07.13. 11:00

Erősítik a kávézó közösségi tér jellegét Szentgyörgyvölgyön

A közösségi tér funkciójának erősítése érdekében kulturális programot szervezett a Tökmag Kávézóba a lenti városi könyvtár, a helyi szociális szövetkezet és a község önkormányzata.

Gyuricza Ferenc

Flamisch Péter gitározik

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

Szombat délután a gitáros Flamisch Péter szórakoztatta a közönséget. Flamisch Péter akusztikus instrumentális előadó, aki éveken át járta a világot utcazenészként, s az így szerzett tapasztalatait hasznosítja fellépései során. Műsorában latin melódiák keveredtek népzenei hatásokkal és a blues motívumaival, amit némi elektronikus hangzás tett még érdekesebbé.

Flamisch Péter gitározik
Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

A zenés program mellett Sámpár Anna monokróm fotóit is megtekinthették az érdeklődők, a kiállított képek továbbra is láthatóak a kávézóban. A község polgármestere, Varga Zsuzsanna lapunknak elmondta: a következő zenés műsort az őrségi nyári kulturális fesztivál, a Hétrétország idején, augusztusban szeretnék megrendezni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában