Még várják a neveket

2023.07.15. 09:30

Javaslatot tehetnek a Lokálpatrióta díj jelöltjére

Már hagyomány a vármegyeszékhelyen, hogy júliusban a város védőszentje, Mária Magdolna tiszteletére búcsút szervez az Együtt Zalaegerszegért Egyesület. Ezen a rendezvényen, - mely bővelkedik kulturális programokban - adják át a Lokálpatrióta díjat is.

Szakál Eszter

Lokálpatrióta díj

Forrás: az Egerszeg Búcsú Facebook-oldala

Fotó: Picasa

Az elismerést olyan szervezetek és magánszemélyek nyerhetik el, akik huzamos időn keresztül tehetségükkel, tudásukkal öregbítették Zalaegerszeg jó hírnevét vagy éppen magánvagyonukból áldozva, s nemes célt támogatva tettek a településért. A jelöléseket július 17-én, hétfőn 17 óráig fogadják a [email protected] e-mail címen. Javaslatot Messenger-üzenetben vagy SMS-ben az Egerszeg Búcsú elnevezésű oldalnak címezve, illetve az ott megadott telefonszámra küldve is tehetnek.

Lokálpatrióta díj
Forrás: az Egerszeg Búcsú Facebook-oldala

A díjátadó július 23-án, vasárnap lesz, a búcsút a Göcseji Falumúzeum, valamint a Magyar Olaj- és Gázipari Múzeum területén rendezik majd meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában