Vízcsere és karbantartás miatt

2023.08.02. 15:30

Három hétre bezárt a Zalaegerszegi Sport- és Tanuszoda

Július 31-én, hétfőn bezárt és majd csak három hét múlva, augusztus 21-én nyit ki újra a Zalaegerszegi Sport- és Tanuszoda, a városi strand természetesen ez idő alatt is várja a vendégeket.

Varga Lívia

Csak az uszoda zárt be, a strand továbbra is várja a vendégeket

Fotó: Pezzetta Umberto

Július 31. és augusztus 20. között a sportmedence, a tanmedence és a szaunavilág is zárva tart. A szakhatóság által előírt teljes vízcserék mellett olyan gépészeti karbantartásokat is elvégeznek ez idő alatt, melyeket kizárólag üzemszünet mellett lehet megcsinálni, adta hírül közösségi oldalán a létesítmény, hangsúlyozva: a városi strand és a fitneszterem változatlanul üzemel.

A strand továbbra is két irányból, az Ady utcai bejáraton és a Mártírok úti főbejáraton közelíthető meg 10 és 20 óra között. Ugyancsak 10 és 20 óra között tart nyitva a fitneszterem, ami a főépületben, a Mártírok úti főbejáraton keresztül érhető el.

Az úszóedzések, a tanfolyamok és az edzőtáborok azonban ebben a három hétben szünetelnek. A sportmedencére érvényes bérletek fennmaradó része a strandmedencében az úszásra leválasztott pályákon a főbejáraton keresztül érkezve a strand nyitvatartási ideje alatt leúszhatók/felhasználhatók, derül ki a posztból.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában