Helyi közélet

2023.12.05. 16:31

Motoron érkezett a Mikulás Pacsára

Hangos dübörgéssel gördult be kedden délelőtt a pacsai óvoda udvarára a Road Wanderers motoros klub Mikulása, hogy megajándékozza az őt hangos énekszóval fogadó gyermekeket. Piros puttonyában csokoládéfigurák, játékok, színes szívószálak lapultak.

Gyuricza Ferenc

Fotó: Gyuricza Ferenc

A Road Wanderers motoros Mikulása, azaz Baranyi János idén már második alkalommal indult útnak, hogy meglepetést okozzon a gyerekeknek. Elmondta, a pacsai találkozóra a helyi Predator Illegal Motoros Baráti Társaságtól kapott segítséget, annak elnökhelyettese, Kaszás Marcell vállalta. hogy krampusznak öltözve, bukósisakját szarvakkal feldíszítve kétkerekűjével az óvodához fuvarozza a „nagyszakállút”.  

- A Road Wanderers kezdeményezését a Máltai Szeretetszolgálat, valamint mások mellett a térség országgyűléási képviselője, Nagy Bálint államtitkár, illetve annak kabinetfőnöke, Molnár András is támogatta – mondta Baranyi János. – Ennek köszönhetően nemcsak a pacsai óvodásokat tudtuk megajándékozni, hanem még a mai nap folyamán az egyik keszthelyi iskolába és Zalaszentmártonra is ellátogatok, szerdán pedig Dióskálban, Zalaszabarban, valamint ugyancsak Keszthelyen egy másik oktatási intézményben találkozhatnak velem a gyerekek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában