Kilenc esetben a civil szervezetnek adott igazat

2024.06.07. 17:45

A VÁRTAK a választási bizottság döntéseiről

A legtöbb beadványuknak helyt adott a választási bizottság, s eltiltotta a Fideszt a további jogsértésektől – közölte sajtótájékoztatóján dr. Tóth Gergely, a keszthelyi VÁRTAK Egyesület polgármesterjelöltje.

Péter B. Árpád

Szerinte egy kiadványban „csúnyán megtámadta őket a Fidesz”, ezért külön-külön kifogásolva az állításokat, sugalmazásokat, a választási bizottsághoz fordultak. Tizenegyből kilenc esetben számukra pozitívan ítélt a testület, s eltiltotta a kormányzópártot a további jogsértéstől, és helyreigazításra is kötelezte. Ez azóta sem történt meg, s nem érkezett semmiféle bocsánatkérés, tette hozzá dr. Tóth Gergely.

A polgármesterjelölt azt mondta, a vasárnapi választásnak az a tétje Keszthelyen, hogy elfogadják-e a 18 éve tartó, lefelé ívelő folyamatot, vagy olyan civilekre voksolnak a szavazók, akik tettre készen hajlandók tenni a városért, az itt élőkért.   


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában