VÁROSHÁZA

2024.06.17. 08:00

Igazgatói beosztás megpályázható

Zaol.hu

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése pályázatot hirdet a Közgyűjteményi és Közművelődési Gazdasági Ellátó Szervezet magasabb vezetői (igazgatói) beosztásának betöltésére
Pályázati feltételek:  büntetlen előélet, a felsőoktatásban szerzett végzettség és emellett
a) okleveles könyvvizsgálói vagy államháztartási mérlegképes könyvelői szakképesítéssel vagy az engedélyezés szempontjából ezzel egyenértékű szakképesítéssel, vagy
b) gazdasági vezetői, belső ellenőri, érvényesítői, pénzügyi ellenjegyzői - 2012. január 1. előtt az Áht. szerinti ellenjegyzői -, vagy a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (a továbbiakban: Szt.) 150. § (1) és (2) bekezdése szerinti feladatok ellátásában költségvetési szervnél szerzett legalább öt éves igazolt szakmai gyakorlattal, valamint mérlegképes könyvelői szakképesítés vagy a felsőoktatásban szerzett gazdasági szakképzettség, - szerepelnie kell az Szt. 151. § (3) bekezdése szerinti nyilvántartásban, és rendelkeznie kell a tevékenység ellátására jogosító engedéllyel.
A pályázathoz csatolni kell
- 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt, az iskolai végzettséget és a pályázati feltételek között meghatározott egyéb igazoló okiratok közjegyző által hitelesített másolatát,
- a pályázó szakmai önéletrajzát,
- az intézmény vezetésére vonatkozó programot
- nyilatkozatot arról, hogy a pályázat elbírálásában részt vevők a pályázat tartalmát megismerhetik,  nyilatkozatot az előírt vagyonnyilatkozat- tételi kötelezettség vállalásáról, nyilatkozat arról, hogy pályázatát a közgyűlés nyílt vagy zárt ülésen tárgyalja, nyilatkozatot arról, hogy a pályázó a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul.
A munkavégzés helye: Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 21
Ellátandó feladatok: intézményvezetői feladatok ellátása (az intézmény képviselete, a szakmai munka stratégiai tervezése, szervezése, irányítása és ellenőrzése, a munkarend és ügyrend meghatározása, munkáltatói jogkör gyakorlása az intézmény alkalmazottjai felett, a hozzá rendelt költségvetési szervek pénzügyi-gazdálkodási feladatainak ellátásának irányítása, gazdálkodás a megállapított költségvetési előirányzatokkal.)
A pályázatok benyújtásának határideje: 2024.július 31.
A pályázatok elbírálásának határideje: 2024. augusztus 16.
A beosztás ellátásának kezdő időpontja 2024. augusztus 21., a magasabb vezetői megbízás határozott időtartamra, 2029. július 31-ig szól, a közalkalmazotti kinevezésben 3 hónap próbaidő kikötésével.
Az illetmény megállapítása a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. tv., valamint annak végrehajtására kiadott 77/1993. (V. 12.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezései alapján történik.
A pályázatokat Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteréhez (Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17-19.) kell benyújtani és e-mailben a [email protected] e-mail címre megküldeni.
A pályázatokról a benyújtásra előírt határidőt követően, a betöltendő munkakör feladatait érintően szakértelemmel rendelkező bizottsági személyes meghallgatás után a közgyűlés dönt.
A pályázati kiírással kapcsolatban további felvilágosítás dr. Bartl Andrea személyügyi szakreferenstől a 92/502-121 telefonszámon kérhető.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában