Teljes szélességében lezárják

2024.06.28. 08:00

Megújul a zalaegerszegi Kisfaludy utca burkolata, valamint közművei egy szakaszon

Megújul a Kisfaludy utca burkolata, valamint közművei az Ady Endre utca és a Kossuth utca közötti szakaszon. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárják a kivitelezési munkák ideje alatt a gépjárműforgalom elől, tájékoztatta portálunkat a zalaegerszegi polgármesteri hivatal műszaki osztálya.

Varga Lívia
Fotó: ZH

Az OTP tömbbelsőben lévő társasházak, parkolók, továbbá üzletek megközelíthetősége érdekében a szalagház mögötti átkötő úton átmenetileg kétirányú forgalmi renddel kell számolni, és ezzel összhangban az épület falsíkja melletti parkolás tiltva lesz. Az üzletek árufeltöltése továbbra is biztosított.
A Kisfaludy–Ady Endre utca sarkán lévő nagy befogadóképességű parkolóba a zsinagóga déli oldala felől ideiglenes útcsatlakozásról lehet majd behajtani.

A kivitelezési munkák előreláthatóan 10 hetet vesznek igénybe, a 2024. július 1. és szeptember közepe közötti időszakban.

Kérik a közlekedők szíves megértését és türelmét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában