Közösségerősítés

2024.06.08. 16:00

Nyárköszöntő családi délután Becsehelyen

Nyárköszöntő családi délutánt szervezett péntek délutánra Becsehely önkormányzata. A termelői piac területére és a vele szemközti játszótérre hívták a községben élőket, amely terület mára már a település közéletének egyik központjává nőtte ki magát.

Gyuricza Ferenc

Az önkormányzat munkatársa, Paál-Csács Anita (jobbról) üdítőitalokat oszt a gyermekeknek

Fotó: Gyuricza Ferenc

Németh Géza polgármester lapunknak elmondta, a közösség erősítése, a kapcsolatépítés és a helyi lakosság szórakoztatása ugyanolyan feladata egy település önkormányzatának, mint a fejlesztések menedzselése, ezért döntöttek úgy, hogy a nyári időszakban mindhárom hónap első péntekén egy- egy családi délutánt szerveznek a településen élők számára. Első alkalommal Pál Kriszti zalaegerszegi énekesnőt és Peltzer Géza szombathelyi zongoristát hívták meg, hogy műsorukkal hozzájáruljanak a jó hangulathoz. A gyermekeket a nemrégiben kibővített játszótér elemei mellett ugrálóvár is várta, emellett jégrémmel, valamint üdítőitalokkal ajándékozták meg őket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában