A családoknak szólt a településrészi program

2024.06.30. 10:32

Olai fesztivált rendeztek a zalaegerszegi skanzenben

Mozsár Eszter

Az olai fesztiválon idén az Eleven Dance tánccsoport is fellépet

Fotó: Mozsár Eszter

A Göcseji Falumúzeumban várták idén is az Olai Fesztiválra az érdeklődőket szombat délután. A településrészi önkormányzat és a Pro Zalaegerszeg Kulturális Egyesület által támogatott rendezvényen minden korosztály találhatott magának elfoglaltságot, a résztvevőket Böjte Sándor Zsolt önkormányzati képviselő köszöntötte. 

A kánikula a hűs, árnyas fák alá, illetve a rendezvénysátorba terelte a látogatókat. A délutáni program ragadozómadár-bemutatóval kezdődött, ahol a tiszafüredi Kiss Balázs, a Magyar Környezetgazdálkodási és Vidékfejlesztési Társaság elnöke és kísérői játékos feladatokkal is, például bagoly köpetvizsgálattal, madártoll felismerő játékkal készültek. A téren népi fajátékok, csillámtetoválás, arcfestés és természetesen ugrálóvár várta a kicsiket, a felnőttek az oldtimer autókat csodálhatták meg. A vállalkozó kedvűek a Kanizsa Íjász Egyesület segítségével lőhettek célba, illetve a Zala Múltja Hagyományőrző Egyesület jóvoltából többek között a kukoricadarálást próbálhatták ki. A színpadon Mutyi Bohóc, az Eleven Dance tánccsoport és Kaczor Feri szórakoztatta a látogatókat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában