Ingyenes zenei programok

2024.07.16. 10:30

Kellemes nyári esték a Karos Korzón

Zalakaroson a nyár folyamán a Karos Korzó rendezvénytéren a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. szervezésében Nyári estek címmel zenés sorozat indult.

Benedek Bálint

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Az ingyenesen látogatható eseményen júliusban szerdán és pénteken várják az érdeklődőket. Július 17-én (szerda) 20 órától Nagy utazás címmel Damu Renáta és Kónyai Tibor koncertjét hallhatja a közönség. Zenei repertoárukban megtalálható a népszerű magyar, olasz, brazil, portugál dalok, jazz standardek, swing, továbbá Bossa Nova zenék. A virtuóz zongorajáték és a csodás énekhang közös tolmácsolásában, minden korosztály számára izgalmas, igényes hangzásvilágú műsor. Ezt követően július 20-án (péntek) 20 órától a Room Service – Bryan Adams Tribute Band Hungary együttes lép fel. A zenekar hivatalos Facebook oldala szerint a Room Service zenekar az első Bryan Adams tribute band volt Európában. A banda Bryan Adams dalait tárja a közönség elé, megpróbálva visszaadni a kanadai énekes koncert hangulatát. A zenekar 2008. szeptemberében alakult, 2017 októberétől új tagokkal, új lendülettel, de töretlen optimizmussal működik. Csákvári László énekes nem csak hangjával, de külsejével is megtévesztő hasonlóságot mutat a 1980-as, '90-es évek egyik legnagyobb sztárjával. Majd július 24-én (szerda) 18 óráról Horváth Laci énekes mulatságát élvezheti a közönség. A júliust 26-án (péntek) 18 órától a nagykanizsai Tóth Attila, vagyis Dj Bony bulija zárja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában