Békére és együttműködésre törekszik a polgármester

2024.07.12. 16:30

Manninger Jenő: Nem tervezek semmilyen nagyobb értékű ingatlan-, illetve lakásértékesítést

Az önkormányzati kampány véget ért, mégis folytatódik az ál- és rémhírterjesztés, fogalmazott közösségi oldalán Manninger Jenő, Keszthely polgármestere.

Péter B. Árpád

Manninger Jenő: A város érdekében törekszem az együttműködésre

Forrás: ZH-Archívum

A városvezető leszögezte, mandátuma lejártáig, vagyis október 1-ig semmilyen nagyobb értékű ingatlan-, illetve lakásértékesítést nem tervez, ilyen előterjesztést nem készít elő s nem is fog megszavazni, ha valaki mégis kezdeményezne ilyet.

Manninger Jenő hozzátette, folytatják az eltervezett, illetve megkezdett felújításokat, illetve előkészítik a város jövőbeni projektjeit, amelyekről majd a következő testületnek kell döntést hoznia.

A polgármester azt is közölte, elfogadva dr. Tóth Gergely megválasztott polgármester megkeresését, tárgyalnak a további együttműködésről, ugyanakkor arra kéri az októberben hivatalba lépő új városvezetőt, hogy – tekintettel arra: a kampány lezárult – ne folytassa sértegető nyilatkozatait.

– A város érdekében törekszem a zökkenőmentes kapcsolatra és a további munkák előkészítésére – szögezte le Manninger Jenő, aki arról is beszélt: a munkák nem álltak meg, az elmúlt napokban például a Vaszary Kolos utcában dolgoztak a kivitelezők, akik a szegélyezés és az aknák szintbe helyezése után már az új aszfaltburkolatot is megépítették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában