Városháza

2024.07.22. 08:00

Pályázat a Griff Bábszínház igazgatói munkakörének betöltésére

Zaol.hu

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése pályázatot hirdet a Griff bábszínház igazgatói munkakörének betöltésére.

Foglakoztatás jellege: teljes munkaidő. Az igazgató feladatát munkaviszonyban látja el, a Munka Törvénykönyve vezető állású munkavállalókra vonatkozó rendelkezései alkalmazásával.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: a színház művészeti, gazdasági, pénzügyi és munkaügyi tevékenységének megszervezése, irányítása, ellenőrzése; az intézmény céljainak megfelelő működés feltételeinek széleskörű biztosítása; az alapító okiratban meghatározott feladatok végrehajtása.

Pályázati feltételek: büntetlen előélet; szakirányú felsőfokú végzettség (felsőfokú oktatási intézményben szerzett, az intézmény alaptevékenységének megfelelő felsőfokú végzettség és szakképzettség), vagy jogász vagy közgazdász szakképzettség; legalább 5 éves szakmai gyakorlat, vagy legalább 3 éves, előadó-művészeti szervezetben szerzett vezetői gyakorlat.

A munkavégzés helye:

Zalaegerszeg, Ruszt J. tér 1.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2024.szeptember 12.

A pályázatok elbírálásának határideje: 2024. november 14.

A munkakör ellátásának kezdő időpontja, és a munkába lépés napja 2025. február 1. Az igazgatói kinevezés 5 év határozott időtartamra, 2030. január 31-ig szól.

A pályázatokat postai úton vagy személyesen Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteréhez (8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17-19.) kell benyújtani és egyidejűleg e-mailben a [email protected] e-mail címre is meg kell küldeni.

A kiírás teljes szövege megtalálható a zalaegerszeg.hu oldalon, a Hirdetmények, pályázatok menüpont alatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában