Wellhello és „Pezsgőeső”

2024.08.17. 12:00

Betlehem Dávidot is köszöntötték Veszprémben

Természetes, hogy még heteken át ünneplünk, hiszen nem lehetünk eléggé büszkék arra a teljesítményre és sikerre, amit a magyar, köztük a zalai olimpikonok értek el. Betlehem Dávid ezúttal Veszprémben volt hivatalos egy fergeteges bulira Rasovszky Kristóf és Sárkány Zalán társaságában a Gyárkert Kultúrparkba.

Mozsár Eszter

Betlehem Dávidot is köszöntötték Veszprémben, a Gyárkertben. A színpadon mellette balra Sárkány Zalán, jobbra Rasovszky Kristóf

Forrás: Porga Gyula FB

A Balaton Úszó Klub triója sportolókból álló sorfal előtt vonult fel a színpadra, ahol Molnár Mátyás, az M4 Sport műsorvezetője faggatta élményeikről, felkészülésükről. Azt mindannyian hangsúlyozták, hogy a dicsőség nemcsak nekik, hanem családjaiknak és edzőiknek is szól. Betlehem Dávidot és a többi olimpikont Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő is köszöntötte. Végül a szórakozás sem maradhatott el, a Wellhello lépett színpadra. 

Betlehem Dávid
Több ezres tömeg köszöntötte az olimpikonokat (köztük Betlehem Dávidot) és várta a Wellhello koncertet Veszprémben, a Gyárkert Kultúrparkban
Forrás: Porga Gyula FB

 

Példaképeket ünnepelni Wellhello módra

Az egyetemistákat nem kell noszogatni, ha egy jó buliról van szó. Fekir Nádja, a Pannon Egyetem pénzügy- és számvitel szakos hallgatója nagy Wellhello-rajongó. Az, hogy a koncert előtt az olimpikonok ünneplését láthatta, külön emlék marad számára, mondta a zaol.hu érdeklődésére. 

- Nem követtem végig az egész olimpiát, de amikor magyarokról vagy ismerősökről volt szó, természetesen megnéztem az eredményeket, videókat. Már kapunyitáskor ott voltunk, hogy hallhassuk a beszélgetést. Kristófot ismertük jobban, de nagyon örülünk, hogy Dávid és Zalán is megosztotta személyes, kellemes és kellemetlen élményeit. A koncerten még egyszer megemlítették a sportolókat, Diaz és Fluor Tomi, s persze a közönség a Pezsgőeső című számmal tisztelgett előttük. Nagyon jó és motiváló azt látni fiatalként, hogy korunkbeliek értek el ilyen nemzetközi sikereket, büszkék vagyunk rájuk – felelte Nádja.

Betlehem Dávid néhány nappal ezelőtt értesült arról, hogy Bagod díszpolgára lesz. Lapunknak adott interjújában pedig úgy fogalmazott:”csak egy bagodi srácként” gondol magára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában