„Évadnyitogató” programot kínálnak

2024.08.28. 13:00

Családi nap lesz szombaton a Griff Bábszínházban

Szeptember közepén kezdi előadásaival az évadot a zalaegerszegi Griff Bábszínház. A társulat előtte augusztus 31-én, szombaton amolyan „Évadnyitogató” rendezvényre várja a kicsiket és nagyokat a Hevesi Sándor Színház emeletén lévő birodalmukba és a teátrum elé.

Mozsár Eszter

A társulat már készül az őszre, előtte azonban családi napra invitálnak mindenkit

Fotó: Pezzetta Umberto

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nyolc új vadonatúj mesével kedveskedik majd az óvodás és kisiskolás gyerekeknek a Griff Bábszínház a 2024/25-ös évadban. Ezenkívül az előző évadokból is hoz át kedvelt produkciókat. Az előadások mellett népszerű programjait is folytatja a társulat, így már csak néhány napot kell aludni, s vidám családi napra invitálnak mindenkit szombaton 10-17 óra között.

Délelőtt fél tizenegykor a Szűcs Enikő és Tóth Norbert Márk bábművészek szórakoztatják a legkisebbeket Lippogó című babaszínházi műsorukkal, aminek rendezője és látványtervezője Nagy Petra.

Ezt követően 11 óra 15 perckor a Harisnyás Pipik interaktív gyermekműsorral készülnek, majd 14 órakor a Volt egyszer egy kert című bábelőadást láthatják. Az éneklésre is lesz alkalom, ugyanis 15 óra 30 perckor Tamás Éva érkezik gyermekeknek szóló, Ébredezés című koncertjével.

Az ingyenes családi nap regisztráció nélkül látogatható, egyedül a babaszínházi előadásra kell jegyet váltani.

A produkciók mellett természetesen a kézműves foglalkozások sem maradnak el, s egész nap a környezettudatosságra nevelő interaktív térrel várják a gyerekeket. A Griff Bábszínház évada szeptember 14-én egy norvég népmesei világot idéző történettel, a Keletre a Naptól, Nyugatra a Holdtól című darabbal kezdődik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában