Voks

2024.08.26. 19:00

Hol lesznek szeptemberben időközi választások Zalában?

Szeptemberben Zalában is lesznek időközi választások, öt településen.

Szabó Judit

Öt településen várják majd a szavazókat

Forrás: Illusztráció

Fotó: Mártonfai Dénes

Szeptember 1-jén polgármester-választást tartanak Zalakomárban, ahol legutóbb szavazategyenlőség miatt nem dőlt el a vezető személye. A jelöltek: Baranyai Attila, Horváth Zoltán és Kuti Bálint József, mindhárman függetlenek. Zalaboldogfán is polgármestert választanak szeptember 1-jén, szintén szavazategyenlőség miatt. Ott Egyed Zsófia Judit, Pap Sándor és Tóthné Toldi Alexandra indul, ők is függetlenként.

Szeptember 8-án polgármester-választás lesz Szíjártóházán, ahol Sárvári Éva és Sárvári Terézia a két jelölt. Szeptember 15-én 4 tagú képviselő-testületet választanak Pakodon, a faluban azért kellett időközi választást kiírni, mert az egyéni listán kevesebb jelölt indult, mint a megválasztható képviselők száma. Jelenleg tizenöten szerepelnek a listán.

Szeptember 22-én Belsősárdon polgármester-választást tartanak, mert ott is szavazategyenlőség volt. Rákosné Vida Anikó Máriára vagy Vida Józsefre lehet szavazni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában