Segítség

2024.09.16. 16:00

Iskolakezdési támogatás Tófejen és Baktüttösön

Iskolakezdési támogatást nyújt Tófej önkormányzata a középiskolák nappali tagozatán tanuló, tófeji lakcímmel rendelkező, és a településen életvitelszerűen élő diákok számára.

Gyuricza Ferenc

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A fenti feltételeknek megfelelő tanulók egyszeri 10 ezer forintos támogatásban részesülnek. Hasonló összeggel segíti a község azon helyi általános iskolásokat és óvodásokat is, akik a településen található Kincskereső Általános Iskolában folytatják tanulmányaikat vagy a Mesesziget Óvodába járnak. 

Ugyancsak egyszeri, tízezer forintos támogatást nyújt Baktüttös önkormányzata a községben állandó lakcímmel rendelkező és ott életvitelszerűen élő újszülöttek, illetve óvodás és általános iskolás korú gyermekek családjai részére. A településen élő középiskolások és felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók részére pedig 25 ezer forintos egyszeri iskolakezdési támogatás folyósításáról döntött a helyi képviselőtestület. A megítélt összegeket azóta már fel is vehették a kedvezményezettek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában