Két elismerés a búcsúzó polgármesternek

2 órája

Biró Róbert a hétvégén átvehette Balatongyörök Pro Civitate-díját is

Két szívből jövő elismerést is átvehetett a hétvégén Biró Róbert, Balatongyörök leköszönő polgármestere. Ezeket a Szent Mihály-napi programok során, meglepetésként adták át a település búcsúzó első emberének.

Péter B. Árpád

A Pro Civitate-díjat Csillag Vince alpolgármester nyújtotta át a község eddigi irányítójának

Fotó: ZH

A Zalai Balaton-part Koncertfúvós Zenekar tiszteletbeli tagnak fogadta Biró Róbertet. Az ezt tanúsító oklevelet s kitüntetést Kiss Tamás karnagy nyújtotta át a településvezetőnek, elismerve és megköszönve 14 éves polgármestersége alatt nyújtott támogatását, segítségét. 

A Zalai Balaton-part Koncertfúvószenekar tiszteletbeli tagnak fogadta Biró Róbertet, az erről tanúskodó oklevelet Kiss Tamás nyújtotta át 
Fotó: ZH

A hétvégén könyvbemutatót is tartottak Balatongyörökön. A program végén Csillag Vince alpolgármester nyújtotta át a község eddigi irányítójának a képviselő-testület által odaítélt Pro Civitate-díjat. Ezzel „Balatongyörök fejlődéséért és a hagyományok megőrzése érdekében végzett lelkiismeretes munkáját ismerték el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában