Jubileumot ünnepeltek

3 órája

Szélesre tárta kapuit a keszthelyi nyugdíjasklub

A keszthelyi Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub október 4-én megalakulásának 55. évfordulóját ünnepelte, meghívott vendégek, valamint tagsága körében.

Zaol.hu
Fotó: ZH

Az ünnepségről Bajzik Lajosné klubtitkár számolt be lapunknak. Mint írta: a rendezvény az öt évvel ezelőtt felállított emléktábla megkoszorúzásával kezdődött, majd Szirmai János nyugállományú alezredes, a Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub elnöke összegző visszaemlékezésével folytatódott. 

Bethlen
Szirmai János megkoszorúzza az emléktáblát
Fotó: Bethlen-klub

Az 1969-től Fegyveres Erők és Testületek Nyugállományú Klubjaként működő társaság az évek során már nemcsak nyugdíjas katonák és családtagjaik számára ad lehetőséget a közösségi életre, de nyitott a civil társadalom felé is. Az így színesedő tagság a katonai hagyományok ápolása mellett szabadidős, kulturális, művelődési és sporttevékenységek közül választhat, érdeklődés és kedv szerint.
Van mód irodalmi előadáson, szellemi vetélkedőkön, haditornán, nő- illetve férfinapon, kiránduláson, születés- és  névnapi mulatságon, szeretetünnepen részt venni, ezek a programok mindig nagy létszámmal, vidám együtt tartózkodással zajlanak. A klub Népek Tánca Tánccsoportja, Csillagfürt Dalköre aktuális műsorral készül a rendezvényekre. Most a protokolláris ünnepség ötvöződött a kerek évfordulósok köszöntésével, késő estébe hajló bállal, ahol a múló éveket meghazudtoló fittséggel táncolt mindenki.  Mint oly sokszor, most is bizonyosságot nyert a közösség összetartó, testi-lelki felüdülést adó ereje. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában