Edzői értékelések a ZTE-Körmend találkozó után

2023.05.17. 20:48

Sebastjan Krasovec reméli, hogy Smith sérülése nem komoly

A Zalakerámia ZTE KK-Egis Körmend bronzmérkőzés után, amit az egerszegi férfi kosárlabda csapat 91-78-ra nyert meg és 1-0-ra vezet a párharcban, a két szakvezető kitért az utolsó pillanatokban bokasérülést szenvedő Mitchell Smith-re is, a zalaiak amerikai légiósára.

Kerkai Attila

Sebastjan Krasovec, a ZTE KK mestere bízik játékosa szombati játékában

Fotó: Pezetta Umberto

Sebastjan Krasovec (Zalakerámia ZTE KK): -Gratulálok a csapatnak, egy nehéz mérkőzésen jutottunk túl, amit sok hiba tarkított. Sokkal jobb csapatjátékra lesz szükségünk Körmenden és remélem, Mitchell Smith sérülése nem komoly és pályára tud lépni  szombaton. Ellenkező esetben nehéz dolgunk lesz, hiszen akkor valószínű, hogy már nem számíthatunk rá a szezon további részében.

Kocsis Tamás (Egis-Körmend): - Gratulálok a ZTE-nek, megérdemelt a győzelme. A meccs végén megsérült Smithnek jobbulást kívánunk, egy véltelen szituáció volt. Az első félidőben azt játszottuk, amit megbeszéltünk, a másodikban viszont nem. Volt néhány dobás is, ami kimaradt, ha ezek megvannak, szorosabb lehetett volna a végjáték. Ezeken kell változtatni, megyünk tovább, készülünk a szombati meccsre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában