A jó játék pedig adott volt a női NB II.-es zalai rangadón

2023.10.25. 08:30

ZTE FC - FC Nagykanizsa: csak a gól hiányzott

A női labdarúgó NB II. Nyugati csoportjában zalai rangadót rendeztek, ami egyben tabellaszomszédok találkozója is volt, hiszen a ZTE FC és az FC Nagykanizsa szinte kéz a kézben halad a bajnokságban. Kettejük találkozója jó játékot igen, ám gólt nem hozott.

Kerkai Attila

Az egerszegi Tóth Krisztina vezeti ki kapuja előteréből a labdát, miközben a kanizsai Szollár Bernadett (16) folyamatosan akcióközelben van

Fotó: Szekeres Péter

ZTE FC- FC Nagykanizsa: 0-0

Zalaegerszeg, 50 néző. Jv.: Tóth K.

ZTE FC: Kiss – Nagy, Sopronyi (Major), Hetyei (Szegedi), Tóth, Simon, Hannig, Tollár (Vitusz), Kopcsándi, Harsányi, Király (Pupos). Edző: Pergelné Kalamár Andrea.

Nagykanizsa: Andor –Molnár, Gergelics, Farkas, Szollár, Sóstai, Pintér (Kápics), Szabó, Nagy, Kaszás, Domján. Edző: Benedek József.

A zalai rangadón két, a középmezőny elején tanyázó együttes találkozott és mindkettő jól kezdett. Lendületes, jó iramú küzdelem folyt a pályán, valamivel a ZTE birtokolta többet a labdát, de a kanizsaiak jól védekeztek. Ennek következtében egyik oldalon sem alakult ki gólhelyzet. A második félidőben aztán a vendégek játszottak enyhe fölényben, de a hazaiak védelme is jól állt a lábán. Mindkét oldalon adódott egy-egy lehetőség, ezek azonban kimaradtak. Végül a zalai rangadón kiegyenlített játék után igazságos döntetlen született.

Pergelné Kalamár Andrea: „A végén kis szerencsével akár nyerhettünk is volna, de az eredményt igazságosnak tartom. A jó játékhoz mindenképpen gratulálok a lányoknak.”

Benedek József: „Két, kifejezetten jól felkészített csapat játszott egymás ellen, aminek következtében a két fél kioltotta egymást és az eredmény reálisnak nevezhető.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában