Tréning testvérek között

2024.07.12. 14:30

Az edzőtábor utolsó meccsét játssza szombaton a ZTE FC

Szombaton 11 órakor szlovéniai edzőtáborának utolsó felkészülési mérkőzését játssza a ZTE FC, mely testvércsapatával, a szlovén élvonalba frissen feljutott NK Nafta Lendavával csap össze a muravidéki városban.

Zaol.hu

Klausz Milán (jobbra) egy hete még a ZTE mezében, ma pedig már a Lendva soraiban lép pályára

Fotó: archív/SzP

Az egerszegi kék-fehérek honlapján megjelent beharangozó emlékeztet rá, hogy az ellenfelet több korábbi zetés játékos is erősíti már: Zoran Lesjak, Senkó Zsombor, Szalay Szabolcs, valamint legutóbb Klausz Milán is csatlakozott Bozsik József csapatához. Utóbbival így az is megtörténhet, hogy a ZTE színeiben és a ZTE kapujába is betalál a felkészülés során.

– Az elmúlt egy hét edzőmeccsein nem sikerült nyernünk, ezért a hangulat miatt fontos lenne, hogy győzzünk a Lendva ellen – mondta a honlapnak Szendrei Norbert, a zalaiak csapatkapitánya, aki ezzel együtt úgy érzi: a csapat felkészülése jól halad, mindenki elvégezte a szükséges edzésmunkát. – Nyáron a legfontosabbak a megfelelő fizikai terhelés, illetve a taktikai feladatok, de azért az eredmény sem mindegy.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában