Lesz még alkalom az idén

2024.07.05. 19:25

Nyári focitábor stadiontúrával

A nyári időszak a táborozásé, a sporttáborok szervezésének ideje, és a Tarr Andráshida SC két turnusban nyári futballtábort szervezett az idei nyárra.

Kerkai Attila

Pataky Gergő (hátul) és az ASC nyári táborának résztvevői mutatják: azért a labda volt végig a középpontban... Fotó: Pezzetta Umberto

Az első turnus most ért véget, és mint megtudtuk,  tartalmas hetet töltöttek együtt a srácok. Pataky Gergő táborvezetővel pénteken az Alsóerdei Szabadidő és Élményparkban beszéltünk, hiszen azt a napot itt töltötték a gyerekekkel. 

A hét elején viszont főleg futball volt a főszerepben, de mint megtudtuk, a táborozók elsősegélynyújtó oktatáson is részt vettek, de jártak az Aquaparkban és minden a mozgásról szólt. A gyerekeknek nagy élményt jelentett például a ZTE Aréna bejárása, ahol stadiontúrán vettek részt, sőt a ZTE FC labdarúgócsapatának tagjaival is találkozhattak, akikkel készülhetett a közös fotó, és persze az autogramokat is begyűjthettek.

 Egy hét kihagyás után július 15-től újabb egyhetes focitábort szervez az ASC, és a mostani hetet elnézve valószínűleg akkor sem fognak unatkozni majd a srácok… 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában