Búcsúzott a ZTE női csapata

2024.08.27. 14:46

Az egerszegiek szerint a játékvezető "közbeszólt", így kiestek

A labdarúgó Simple Női Kupa 3. fordulójában búcsúzott a küzdelmektől a ZTE FC együttese, amely Dunaújvárosban kapott ki.

Bedő István

A ZTE FC női csapata nem érdemelt vereséget, de egy véleményes góllal végül nyert a Dunaújváros

Fotó: Szekeres Péter

Dunaújváros FC–ZTE FC 2–1 (0–1)
Dunaújváros, 50 néző. Jv.: Ódor. Labdarúgó Simple Női Kupa, 3. forduló.
ZTE FC: Kiss – Nagy, Szegedi (Melus), Hetyei (Major), Tóth K., Simon (Király), Varga, Bicsák (Hargas), Kopcsándi, Harsányi, Mezőfi. Edző: Pergelné Kalamár Andrea.
Gólszerzők: Németh (63.), Véninger (86.), illetve Varga (37. – 11-esből).

A nagy meleg, és a műfüves pálya alaposan próbára tette a ZTE csapatát. Ennek ellenére az első félidőben a kék-fehérek irányították a játékot, egy jogos 11-es után megérdemelten vezettek. A második félidőre kicsit elfáradt a vendégcsapat, a hazaiak egyenlítettek. Ezután a ZTE mindent egy lapra feltéve támadott, egy kontra végén egy szabadrúgás után vitatható góllal viszont nyert a Dunaújváros.

A harmadik forduló jelentette a búcsút a kupától a ZTE-nek, egy kiegyenlített mérkőzésen, egy véleményes góllal nyert a hazai csapat.

Pergelné Kalamár Andrea: "Gratulálok a csapatnak, hogy sérülésmentesen lehozta ezt a mérkőzést. Viszont úgy érzem, döntetlent érdemeltünk volna, de a játékvezető másképp döntött..."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában