Női futsal csapatok találkoztak

2024.09.15. 18:21

A magyar válogatott győzelme a Kanizsa Arénában

A világbajnoki selejtezőkre készülő magyar női futsalválogatott 2-0-ra legyőzte Szlovénia csapatát vasárnap Nagykanizsán.

Kerkai Attila

Női válogatottunk mindkét felkészülési mérkőzésen győzött Fotó: mlsz.hu

A vasárnap délután a Kanizsa Arénában rendezett találkozón Frank Tamás együttese a 24. percben egy remek kiugratásból szerezte meg a vezetést: Horváth Viktória előre ívelt labdájára Gajzágó Flóra érkezett, aki két szlovén játékost kikerülve gurította a labdát a bal alsó sarokba. A hajrához közeledve az ellenfél eladott labdája ismét Horváth Viktóriához került, ő pedig saját térfeléről lőtt az üres szlovén kapuba, ezzel bebiztosítva a 2-0-s magyar győzelmet.

Az elmúlt napokban  zalai helyszínen, Zalakaroson és Nagykanizsán  készülő  magyar női válogatott a határ túloldalán,  pénteken a Gornja Radgonában rendezett első felkészülési mérkőzésen 4-1-es magyar siker született.

A magyarok a vb-selejtezőben a bosnyák, a fehérorosz és a norvég válogatottal találkoznak október végén Bosznia-Hercegovinában.  Az első hivatalos női világbajnokságra jövőre a Fülöp-szigeteken kerül sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában