A kék-fehérek kikaptak, az FC Nagykanizsa nyert a női labdarúgó NB II-ben

2 órája

Az éllovas túl nagy falat volt a ZTE FC-nek

Az FC Nagykanizsa Sopronban nyert, a ZTE FC viszont kikapott az éllovas otthonában a női labdarúgó NB II. Nyugati csoportjának 6. fordulójában.

Zaol.hu

Sóstai Lili (FC Nagykanizsa, jobbról) lövése a korábbi, PVSK elleni bajnokiról. A háttérben Szollár Bernadett

Fotó: Szakony Attila

SC Soproni Egyetem–
FC Nagykanizsa 0-2 (0-1)
Sopron, 50 néző. Jv.: Tóth K.
FCN: Sebők – Szabó Zs., Molnár R., Kaszás, Gergelics – Németh P. (Vékási), Sóstai, Nagy-Fáró, Szokol (Gyergyák) – Szollár, Oravecz-Molnár (Pintér D.). Edző: Domján Péter.
Gólszerzők: Szollár (38.), Sóstai (88.).
A közvetlen riválisok ellen eredményesen szerepel ebben a szezonban a Kanizsa, mely ezt a jó szokását tartotta a hűség városában is. A vendégek az első félidő hajrájában szerzett előnyt őrizték, második találatuk pedig végképp eldöntötte az összecsapást.
Domján Péter: „Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, és valóban motivált ellenféllel találkoztunk. A rutin mellettünk szólt, és egy bomba-, valamint egy kontragóllal megérdemelten nyertünk.”
Budaörs SC–
ZTE FC 5-0 (4-0)
Budaörs. Jv.: Kalmár.
ZTE: Kiss – Nagy, Szegedi, Hetyei (Király), Tóth (Melus), Simon, Varga (Bicsák), Kopcsándi, Harsányi, Hargas (Major) Mezőfi. Edző: Pergelné Kalamár Andrea.
G.: Berencsi (29., 89.), Balázs-Hegedűs (20.), Moldovan (4.), Tóth (öngól, 45.).
A fővárosiak még nem vesztettek pontot és gólt is csak egyet kaptak a szezon korábbi négy mérkőzésén, így toronymagas favoritnak számítottak az összecsapáson. Ennek megfelelően végig irányították a találkozót, és már az első félidőben eldöntötték a pontok sorsát. A zalaiak nem tudták megakadályozni a Budaörs fölényes sikerét.
Pergelné Kalamár Andrea: „A Budaörs jobb csapat nálunk, győzelme megérdemelt. Nagyobb odafigyeléssel talán csökkenthettük volna a különbséget.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában