Kultúra

2013.02.03. 15:25

Az öngyógyítás forradalma

Leukémiás fia öngyógyításának folyamatát, a saját maga által felfedezett, úgynevezett ütögetéses terápiát és az ezekről szóló könyvét mutatta be péntek este Gutorfölde kultúrházában a zalaegerszegi Göncz József.

Gyuricza Ferenc

A községben megszervezett népfőiskolai előadássorozat nyitó rendezvényén az Öngyógyítás forradalma című kötet szerzője elmondta: felfedezése szerint a csont, a bőr és az izom kiemelt szerepet játszanak a betegségek kialakulásában, valamint azok gyógyításában. A szervezet energiarendszerét ugyanis csontok segítségével lehet mozgósítani, míg a bőr és az izom területén olyan kórokozó telepek találhatóak, amelyek súlyos, gyakran gyógyíthatatlannak hitt betegségek - köztük a rák - előidézői is lehetnek. Göncz József azt is elmondta, felfedezésével nem csupán saját gyermekét tudta meggyógyítani, egyre több olyan visszajelzést kap, mely szerint mások is eredményt értek el.

 

Göncz József a tavaly kiadott könyvével

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!