Bulvár-celeb

2 órája

Szívszorító: ennyi maradt Polgár Tündéék otthonából két hurrikán után (videó)

Hatalmas veszteség érte a Polgár házaspárt, csak egy dolognak tudnak most örülni.

MW

Polgár Tünde, és férje Polgár Árpád műkereskedő

Forrás: MW bulvár

Fotó: Máté Krisztián

A Milton hurrikán múlt héten elképesztő pusztítást végzett Floridában és környékén. Több magyar is tartózkodik ezen a területen, köztük Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád, akiknek az ottani házukban döbbenetes károkat okozott a vihar. A házaspár most megmutatta, mi maradt az otthonukból.

Egészen szélsőséges időjárás sújtja Amerikát az utóbbi időkben, ugyanis a Helene hurrikán után a Milton is lecsapott Floridára. A forgószél elképesztő pusztítást végzett az államban.

Óriási a kár, 3,4 millióan maradtak áram nélkül, rengeteg ember eltűnt, vannak, akiknek már csak a holttestét keresik – írja cikkében az Origo.

Polgár Árpád és Tünde
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

A Polgár házaspár az őszi–téli időszakban ott él, és csak tavasszal térnek vissza Magyarországra. Ezt most sajnos át kell tervezniük, ugyanis a hurrikán elképesztő károkat okozott a házukban. Polgárék csak a Milton elvonulása után utaztak ki Amerikába, hogy felmérjék, mekkora károkat okozott a házukban, és persze egyetlen fiukat is nagyon féltették.

Polgár Dániel ugyanis Floridában tartózkodott a pusztítás idején, és szülei tanácsára nem hagyta el a környéket, hanem ott vészelte át a vihart. Dániel és a kutyája, Zeusz két héttel ezelőtt egy bérelt lakásban, a parttól távolabb várta a Helene hurrikán okozta vihart. Betört a víz az otthonukba, elöntötte a garázst és az alsó szintet, de a 205 kilométer per órás széllökéssel érkező Milton még csak ezután jött. Dániel hatalmas veszélyben volt, de szerencsére ő és Zeusz is jól vannak.

Polgár Árpádék megérkezésük után felmérték, a helyzetet: hatalmas káruk keletkezett, de annak örülnek, hogy fiuk és a kutyája épségben vannak, a többit igyekeznek megoldani. Legújabb videójukban elmondják, hogy a környéken mindenki ugyanazzal a problémával küzd, hiszen minden házba betört a víz.

Hogy kerültünk volna padlóra? Nincs padlónk sem! Nincs mit szépíteni, oda az otthonunk. Sajnos nagyon nagy kárunk van. A lelki károk talán még keményebbek, de az anyagi is jelentős

– magyarázza YouTube-csatornáján a Polgár házaspár.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!